Werkzaamheden in de buurt

In eerste instantie wordt het Sittardse deel van Het Groene Net aangelegd. In juni startte aannemersbedrijf Visser & Smit Hanab B.V. met fase 2 en 3a, ook in Sittard. Zodra de werkzaamheden binnen de gemeentegrenzen van Stein en Beek plaatsvinden, treden ook deze gemeentes toe tot Het Groene Net.
De eerste fase van Het Groene Net is al afgerond. De bewoners van de wijk Limbrichterveld-Hoogveld gebruiken dus duurzame warmte en koude gebruiken voor het opwarmen van kraanwater en het verwarmen en koelen van ruimtes. Als fase 2 en 3a eind 2018 zijn afgerond, doen de inwoners van [wijken fase 2] en [wijken fase 3a] dat ook.

Overlast in uw wijk of buurt

De aanlegwerkzaamheden vinden plaats in de wegen, trottoirs en het openbaar groen. Wij begrijpen als geen ander dat dat soms overlast oplevert voor omwonenden en bedrijven in de buurt. Werkzaamheden communiceren we daarom duidelijk. Aannemersbedrijf Visser & Smit Hanab B.V. houdt u via brieven op de hoogte die u hieronder ook online terug vindt. Ook op de website van de gemeente Sittard-Geleen vindt u een overzicht van de werkzaamheden.

Inloopspreekuur en contactpersonen

Heeft u vragen? U kunt onze klantenservice bellen op 085-273 45 41 of een e-mail sturen via klantenservice@hetgroenenet.nl. Maar u kunt ook iedere dinsdag van 16.00 tot 17.00 uur persoonlijk bij ons terecht tijdens ons inloopspreekuur aan Walramstraat 9. Daarnaast staat de omgevingsmanager van aannemersbedrijf Visser & Smit Hanab B.V. en de gebiedsconciërge van [Het Groene Net] voor u klaar als u vragen, opmerkingen of suggesties heeft.

Omgevingsmanager Visser & Smit Hanab B.V.

Contactpersoon bij vragen, opmerkingen en suggesties.

Rudie Peeten
info-warmteprojectsittard@vshanab.nl
088-186 40 27

Gebiedsconciërge [Het Groene Net]

Eerste aanspreekpunt op de locatie van de werkzaamheden bij problemen bij bijvoorbeeld de toegang tot gebouwen of afzethekken. 

[Voornaam] [Achternaam]
[E-mailadres]
088-186 40 27

Contact

Klantenservice

Onze klantenservice staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

T
085 – 27 34 541
E

Storingen

Voor het doorgeven van een storing kunt u 24 uur per dag,
zeven dagen per week het storingsnummer bellen.

T
085 – 27 34 587

Klik hier om zelf te controleren of er een algemene storing bekend is bij u in de buurt.