Bedrijven in Sittard-Geleen sluiten aan op warmtenet

De Rabobank. Het gemeentehuis. Zuyderland zorgcentrum Lemborgh. De brandweer. Verschillende kantoorpanden van ondernemer Wiro Nillesen. Steeds meer organisaties en bedrijven in Sittard-Geleen laten zich aansluiten op duurzaam warmtenet Het Groene Net. Deze bedrijven profiteren van veel voordelen en weten één ding zeker: zij zijn vandaag al klaar voor de – nabije – toekomst. En dat met lokale warmte.

Wie gebruikmaakt van de duurzame warmte van Het Groene Net – die ook kan worden ingezet voor koelen – weet dat hij met één maatregel aan alle eisen rond gas en duurzaamheid voldoet en klaar is voor de toekomst. En die kans krijgen steeds meer ondernemers in Sittard-Geleen. Op dit moment wordt het net uitgebreid met een tracé op bedrijventerrein Fortuna. Daar is de duurzame warmte op zeer korte termijn beschikbaar. Eind 2019 of begin 2020 kunnen ook ondernemingen op bedrijventerrein Krawinkel aangesloten worden.

Goede cijfers, geen risico’s
De resultaten van een aansluiting bieden interessante zakelijke voordelen. De waardevastheid van het pand krijgt een enorme impuls. Het gebouw stijgt een of twee stappen in energielabels en behaalt goede BREEAM- en EPC-scores. En cijfers rond mvo zijn ronduit indrukwekkend. Ook zijn er praktische voordelen: het onderhoud van de aansluiting valt onder de verantwoording van Het Groene Net en er is dus geen risico op onverwachte onderhoudskosten of herinvesteringen.

Warmte van de regio voor de regio

De warmte komt van Biomassa Energiecentrale Sittard en petrochemisch bedrijf SABIC op bedrijventerrein Chemelot. Bij SABIC komt bij industriële processen restwarmte vrij die anders verloren zou gaan. Zonde! Via Het Groene Net wordt die warmte nuttig ingezet in onze eigen regio. Warmte van de regio voor de regio.

Ook lokale, duurzamere warmte en koude in uw bedrijf?
Accountmanagers Rob Verhappen en Bob Oosterbaan bespreken graag hoe u de voordelen ten volle benut binnen uw onderneming. Zo bent ook u klaar voor de toekomst.

Rob Verhappen
06 – 42 79 82 43
rob.verhappen@hetgroenenet.nl

Bob Oosterbaan
06 – 11 21 56 90
bob.oosterbaan@ennatuurlijk.nl

Tags: , , , , , ,

Contact

Klantenservice

Onze klantenservice staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

T
085 – 27 34 541
E

Storingen

Voor het doorgeven van een storing kunt u 24 uur per dag,
zeven dagen per week het storingsnummer bellen.

T
085 – 27 34 587

Klik hier om zelf te controleren of er een algemene storing bekend is bij u in de buurt.