Zakelijk

Samen verduurzamen

De energietransitie en ‘van gas af’ zijn belangrijke thema’s momenteel. Ook ú, als betrokken ondernemer, zult de druk en verplichting voelen om te verduurzamen en energie te besparen. Het Groene Net is uw regionale partner die u kan helpen om versneld gasloos te worden en hiermee een reductie van de CO₂-uitstoot te realiseren.

Betaalbare verduurzaming

Via ons warmtenet kunnen wij bedrijven in de regio van duurzame warmte en koude voorzien. Met deze eenvoudige en bewezen technologie, geschikt voor bestaande en nieuwbouw, heeft u een betaalbare verduurzaming. U neemt immers betaalbare energie af en u heeft geen risico met betrekking tot het functioneren van de technische installatie.

Bedrijfsresultaten

Met uw keuze voor een aansluiting op Het Groene Net boekt u meerdere interessante bedrijfsresultaten. De waardevastheid van uw bedrijfsgebouw krijgt een enorme impuls, u stijgt in energielabels (labelsprongen +2, eis C label in 2023) en behaalt goede BREEAM- en EPC-scores. Er heerst meer veiligheid, want de gasleiding ontbreekt en u heeft ruimtewinst door het ontbreken van opwekinstallaties. Én u vergroot uw MVO-activiteiten.

Comfort en gemak

Als het aankomt op gemak, nu en in de toekomst, spreken de voordelen voor zich: het onderhoud valt niet meer onder uw verantwoording en u loopt geen risico op onverwachte onderhoudskosten of herinvesteringen. Zo worden de duurzame warmte en koude van Het Groene Net nog comfortabeler.

Duurzaam én toekomstgericht

Worden er in Sittard-Geleen, Stein en Beek andere duurzame technieken of bronnen ontwikkeld? Dan kunnen deze worden toegevoegd aan het warmtenet zodat uw duurzaamheidscijfers nog verder verbeteren. De bron van een warmtenet laat zich namelijk relatief makkelijk vervangen. Bovendien is er ruimte voor aanvullende bronnen, zoals nog meer industriële restwarmte en geothermie. Een oplossing met toekomst dus.

Voordelen voor bedrijven op een rij

  • Verbeteren van de energieprestatie en het energielabel van uw pand. 
  • Verlagen van de CO₂-footprint.
  • Geen onverwachte onderhoudskosten.
  • U bent klaar voor de toekomst.

Aanmelden

Wilt u ‘van het gas af’, verduurzamen en energie besparen? En heeft u interesse om aan te sluiten op het lokale, regionale warmtenet? Wij vertellen u graag meer tijdens een persoonlijk gesprek. Geef uw gegevens door via het aanmeldformulier of neem contact op met onze accountmanagers:

Bob Oosterbaan

Account manager

Rob Verhappen

Account manager

Contact

Klantenservice

Onze klantenservice staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

T
085 – 27 34 541
E

Storingen

Voor het doorgeven van een storing kunt u 24 uur per dag,
zeven dagen per week het storingsnummer bellen.

T
085 – 27 34 587

Klik hier om zelf te controleren of er een algemene storing bekend is bij u in de buurt.