Woningcorporaties

Gas uit, warmte aan

Met een aansluiting op Het Groene Net kiest u voor duurzame warmte én voor interessante resultaten. De waardevastheid van uw woningbestand gaat flink de hoogte in, u stijgt een of meer energielabels en geeft MVO een impuls. Ook valt het onderhoud niet meer onder uw verantwoording en is er geen risico op onverwachte onderhoudskosten of herinvesteringen. Als u nú kiest voor warmte, doet u een duurzame, toekomstgerichte investering.

Overstapprogramma

Wat komt er allemaal kijken bij de overstap op duurzame warmte? Hoe zorgt u ervoor dat bewoners de verandering omarmen? En dat zonder hoge kosten te maken? Ennatuurlijk, partner van Het Groene Net, ontwikkelde speciaal voor woningcorporaties het overstapprogramma Gas uit, warmte aan. De overstap is namelijk maatwerk. Niet alleen als het aankomt op de techniek, warmte en levering, maar ook wat betreft subsidies en de communicatie met bewoners. De praktijk wijst uit dat zij positief tegenover warmte staan als u duidelijk communiceert en hen meeneemt in de plannen. Tot slot is het ook belangrijk dat warmte voor de bewoners niet duurder uitvalt dan gas.

Vijf bouwstenen

Voor een soepele overstap ontwikkelden we vijf bouwstenen: een solide fundering voor uw keuze voor een duurzamere toekomst, een bewonersbrug die leidt tot inzicht, acceptatie en draagvlak, een passende prijs speciaal voor woningcorporaties, het keukenblok met alle ins en outs over de nieuwe kooksituatie en een vlekkeloze bouwkundige overstap waarvoor we slechts twee dagen over de vloer komen. Uiteraard vullen we deze bouwstenen aan met aspecten die specifiek voor uw woningcorporatie in de regio gelden. Zo stapt u snel en doelgericht over op duurzame warmte.

Aanmelden

Kies voor warmte! Wilt u ‘van het gas af’ en toekomstgericht verduurzamen? Wilt u tevens de waardevastheid van uw woningbestand versterken? En heeft u interesse om uw woningen aan te sluiten op het lokale, regionale warmtenet?

Geef uw gegevens door via het aanmeldformulier of neem contact op met onze accountmanagers:

Bob Oosterbaan

Account manager

Rob Verhappen

Account manager

Contact

Klantenservice

Onze klantenservice staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

T
085 – 27 34 541
E

Storingen

Voor het doorgeven van een storing kunt u 24 uur per dag,
zeven dagen per week het storingsnummer bellen.

T
085 – 27 34 587

Klik hier om zelf te controleren of er een algemene storing bekend is bij u in de buurt.