Werkzaamheden Sittard

Werkzaamheden in uw buurt

Op basis van de 2 warmtebronnen voor het warmtenet kunnen we spreken van 2 locaties: Het Groene Net in Sittard en Het Groene Net in Geleen. In eerste instantie wordt het Sittardse deel van Het Groene Net aangelegd. 

Aanleg Het Groene Net Sittard

In 2017 is Het Groene Net gestart met de aanleg van het warmtenet in Sittard. De aanleg bestaat uit 3 fases. Fase 1 in Sittard Noord is al afgerond en onlangs in mei 2018 startte aannemersbedrijf Visser & Smit Hanab B.V. met fase 2 in Sittard West en fase 3a in Sittard Centrum. 

Mijlpaal 1

De aanleg van fase 1 in Sittard Noord is in 2017 gerealiseerd en operationeel in de wijk Limbrichterveld-Hoogveld. De eerste fase van Het Groene Net Sittard is hiermee afgerond. De bewoners van de wijk Limbrichterveld-Hoogveld maken nu gebruik van duurzame warmte en koude voor het opwarmen van kraanwater en het verwarmen en koelen van ruimtes.

Mijlpaal 2

Medio mei 2018 is aannemersbedrijf Visser & Smit Hanab B.V. gestart met de fases 2 en 3a, respectievelijk Sittard West en Sittard Centrum. Naar verwachting zijn deze werkzaamheden eind 2018 gereed. 

Overlast in uw wijk of buurt

De aanlegwerkzaamheden vinden plaats in de wegen, trottoirs en het openbaar groen. Wij begrijpen als geen ander dat dat soms overlast oplevert voor omwonenden en bedrijven in de buurt. Daarom communiceren we duidelijk over de werkzaamheden. Aannemersbedrijf Visser & Smit Hanab B.V. houdt de bewoners via brieven op de hoogte die u hieronder ook online terugvindt. Ook op de website van de gemeente Sittard-Geleen vindt u een overzicht van de werkzaamheden.

Brief aan bewoners over werkzaamheden in week 44 2018

Contact bij werkzaamheden

Heeft u vragen over de werkzaamheden? U kunt onze Klantenservice bellen op 085-273 45 41 of een e-mail sturen via klantenservice@hetgroenenet.nl.

Heeft u vragen, klachten of opmerkingen over de werkzaamheden bij de aanleg van de warmteleiding fase 2 en 3a in Sittard, dan kunt u zich wenden tot aannemersbedrijf Visser & Smit Hanab B.V. via e-mail  info-warmteprojectsittard@vshanab.nl

Nieuws

Contact

Klantenservice

Onze klantenservice staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

T
085 – 27 34 541
E

Storingen

Voor het doorgeven van een storing kunt u 24 uur per dag,
zeven dagen per week het storingsnummer bellen.

T
085 – 27 34 587

Klik hier om zelf te controleren of er een algemene storing bekend is bij u in de buurt.