Veelgestelde vragen

Hieronder staat een korte opsomming van de meest gestelde vragen door klanten van Het Groene Net

Hoe kan ik contact opnemen met ‘Het Groene Net’ ?
Per 1 februari 2017 zal Ennatuurlijk namens Het Groene Net de werkzaamheden die betrekking hebben op facturatie en de afhandeling van vragen, klachten en storingen gaan uitvoeren.

Ennatuurlijk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur op 085-2734541. Ook kunt u gebruik maken van Mijn Warmte. Hier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week eenvoudig uw warmtezaken regelen en beheren.

Waar kan ik terecht voor storingen ?
Voor het doorgeven van een storing kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week het storingsnummer 085-2734587 bellen.

Woont u in de wijk Thienbunder en heeft u een huurwoning dan kunt u contact opnemen met Breman Services Weert op 0900-8212174. Heeft u een koopwoning dan kunt u contact opnemen op 06-24153534.

Waar kan ik terecht voor reparaties ?
Heeft u een reparatieverzoek voor de afleverset of de buiteninstallatie dan kunt u contact opnemen met de klantenservice op 085-2734541 of een email sturen aan klantenservice@hetgroenenet.nl.

Huurt u de woning en betreft het een probleem aan de binneninstallatie dan kunt u contact opnemen met ZOwonen.
Heeft u een koopwoning en zijn er problemen aan de binneninstallatie dan kunt u zelf een installateur in de hand nemen. 

Woont u in de wijk Thienbunder en heeft u een huurwoning dan kunt u contact opnemen met Breman Services Weert op 0900-8212174. Heeft u een koopwoning dan kunt u contact opnemen op 06-24153534.

Wat zijn de tarieven van ‘Het Groene Net’ ?
Per 1 januari 2018 gelden de volgende tarieven voor de kleinverbruikers van Het Groene Net: Tarievenblad warmte & koude consument en kleinzakelijk.

Wat is het rekeningnummer van Het Groene Net?
Per februari 2017 is het rekeningnummer voor de betaling van de voorschotten gewijzigd. Het juiste rekeningnummer is: NL80ABNA0475493702.

Wanneer wordt de betaling van de rekening afgeschreven?
Vanaf 1 januari 2017 wordt de warmte gefactureerd door Ennatuurlijk. Kiest u voor automatische incasso dan incasseert Ennatuurlijk namens Het Groene Net B.V. omstreeks de 25e dag van elke maand het voorschot. Als u kiest voor handmatige overschrijving, dan krijgt u omstreeks de 10e dag van elke maand uw voorschotfactuur.

Kan ik het maandelijkse voorschotbedrag aanpassen?
U kunt zelf uw voorschot verhogen of verlagen door gebruik te maken van de Voorschotmanager. Hiervoor heeft u toegang nodig tot Mijn Warmte. Met de Voorschotmanager kunt u maximaal om de 15 dagen uw meterstanden online invoeren. Aan de hand van deze standen vergelijken wij dan uw huidige verbruik met het verwachte verbruik en geven u direct een passend voorschotadvies. Volgt u dat advies op en herhaalt u dit iedere twee maanden, dan voorkomt u verrassingen op uw jaarafrekening.

Uw gegevens inzien en/of wijzigen?
Met Mijn Warmte kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week eenvoudig uw warmtezaken regelen en beheren. Zoals bijvoorbeeld uw financiële gegevens wijzigen of uw voorschot monitoren.

Aanmelden voor Mijn Warmte is eenvoudig. Vul uw gegevens in en u ontvangt van ons een e-mail met uw inloggegevens.

Ik ga verhuizen, hoe geef ik dat door?
U kunt op Mijn Warmte eenvoudig zelf uw verhuisgegevens doorgeven, of neem contact op met de klantenservice op 085-2734541.

Wanneer heb ik recht op een compensatievergoeding na een onderbreking van de warmtelevering?
U heeft recht op een vergoeding als er sprake is van een onvoorziene onderbreking die leidt tot onvoldoende of geen levering van warmte, langer dan 4 uur. Indien u recht heeft op een vergoeding krijgt u automatisch bericht van ons.

Wat zijn de leveringsvoorwaarden van Het Groene Net?
Bij de verhuizing naar uw woning die op Het Groene Net is aangesloten heeft u de algemene leveringsvoorwaarden van Het Groene Net ontvangen. Hieronder treft u de laatste versie aan als .pdf-bestand.

Algemene Leveringsvoorwaarden warmte, koude en warm tapwater consumenten en kleinzakelijk

Algemene Aansluitvoorwaarden warmte, koude en warm tapwater consumenten en kleinzakelijk

Algemene Leveringsvoorwaarden Zakelijk

Algemene Aansluitvoorwaarden Zakelijk